Terms and conditions

Ønsker du at købe varer hos Agerbodesign, vil du ved bestilling blive bedt om, at acceptere nedenstående handelsbetingelser. Jeg vil derfor gerne, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på siden. 

Virksomhedsoplysninger:
AgerboDesign
CVR nummer: 36649712
ved/ Line Agerbo Madsen 
Liljevej 11.
9310 Vodskov 
Danmark 
Telefon: 28435623 
E-mail:  Agerbodesign@gmail.com

Betalingsmuligheder:
I shoppen kan du betale via:

Betalingskort (Dankort, Visa/Electron/VPay, MasterCard/Maestro, JCB, American Express) eller

bankoverførsel. (Jyske bank Reg nr: 7754 Konto nr: 0001300057)

Quickpay:
Quickpay er en batlingsportal, som behandler dine betalingsoplysninger sikkert. Når du vælger at betale med Dankort, Visa, MasterCard, JCB eller American Express, åbnes der et nyt vindue, hvor betalingen foregår gennem quickpay, uden at dine oplysninger gemmes.
Læs evt. mere om Quickpay på:
https://quickpay.net/dk/features

Bankoverførsel:
Ved bankoverførsel overfører du beløbet, som fremgår af ordren, til den oplyste konto.
Efter godkendelse af bestillingen åbnes en side, med registrerings og konto nummer på den bank konto betalingen skal overføres til.
Når betalingen er registreret på vores konto, sendes varende.

Bestilling: 
Du modtager en ordrebekræftelse umiddelbar efter din bestilling. 
Når betalingen er godkendt, vil du modtage en faktura.

Priser:
Alle priser på shoppen er opgivet i danske kroner. Priser vil kunne ændre sig i forbindelse med kampagner mv. 
Der tages forbehold for prisfejl. el. prisændringer.   

Levering:
Når du tilføjer dine varer til kurven, beregnes prisen udfra varenes vægt automatisk.
Forsendelsen foregår med Post Nord. 
Det er muligt at få tilsendt varer op til 2 kilo som almindelig brevforsendelse.
Ved denne forsendelses form er der ingen form for erstatning hvis den bortkommer, og er derfor på eget ansvar. 
Det er samtidigt muligt at få tilsendt varer som pakke med omdeling. Ved denne forsendelses form er pakken forsikret samt kan spores via. Track & Trace.

Leveringstid

Fra betalingen er godkendt, afsendes varende indenfor 1-3 hverdage, via Post Nord. Leveringstiden fra vi har afleveret forsendelsen til Post Nord, og du modtager den er op til 5 hverdag.

læse mere om leverings tiden med Post Nord på deres hjemmeside:

http://www.postnord.dk/da/privat/Sider/privat.aspx

Fortrydelsesret:
Du har som kunde altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. benyttelse af fortrydelsesretten skal ske indenfor 14 dage, fra modtagelse af varen. Her efter skal varen være os i hænderne senest 14 dage efter godkendelse af fortrydelsen. Varen skal returens i samme stand, som da du modtog den. Dette vil sige, at varen IKKE må bære præg af brug på nogen måder. Hvis dette er tilfældet bortfalder fortrydelsesretten.  
Hvis du ønsker at sende varen retur skal du sende en mail til:
Agerbodesign@gmail.com

Idet returneringen er på eget ansvar, indtil varen er fremme hos os, anbefaler vi at du sender din vare retur som pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet hvis pakken bliver væk el. Beskadiget under forsendelsen af Post Danmark.

Forsendelses omkostninger ved returnering dækkes ikke af Agerbodesign  

Returnering skal ske til følgende adresse: 
Line Agerbo Madsen/Agerbodesign
Liljevej 11.
9310 Vodskov

Reklamation: 
I henhold til markedsføringsloven har du 2 års reklamationsret, hvilket selvfølgelig også er gældende her, såfremt du kan dokumentere dit køb. 
Denne ret gælder dog ikke slid og skader ved almindeligt brug samt fejlagtig brug og manglende vedligeholdelse. 
Inden du sender varen retur bedes du kontakte os på:
Agerbodesign@gmail.com

Ved returnering, skal du vedlægge gyldig dokumentation for købet.  Din vare vil efter modtagelse blive repareret, hvis dette er muligt. Såfremt det ikke er muligt at reparere, vil du blive tilbudt én ny, hvis vi konstaterer fejl el. mangler. Vi modtager ikke varer sendt pr. Efterkrav. 
I tilfælde af reklamation bedes du fremsende varen til følgende: 
Line Agerbo Madsen/Agerbodesign
Liljevej 11.
9310 Vodskov

Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os,
kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk/

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr

Generelle forhold:
Vi tager forbehold for, at der på shoppen kan være udsolgte varer, prisændringer samt prisfejl. 

Alt indhold på www.AgerboDesign.dk herunder tekst, billeder mv. tilhører Agerbodesign. Dette betyder, at det i henhold til ophavsretsloven ikke må kopieres el. bruges af andre uden skriftlig aftale med Agerbodesign. 

PERSONDATAPOLITIK

 1. Generelt

1.1Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Agerbodesign (“Agerbodesign”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Agerbodesigns hjemmeside, Agerbodesign.dk(“Hjemmesiden”).

1.3 Agerbodesign er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Agerbodesign kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

 1. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen

2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

 • 1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.
 • 1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

 • 2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.
 • 2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.
 1. Modtagere af Personoplysninger

3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS, DAO365 eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig

 1. Dine rettigheder

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

 • 2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
 • 2.2Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Agerbodesign@gmail.com. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

 • 3.1Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

 • 4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

 • 5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

 • 6.1Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

 • 7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
 • 7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

 • 8.1Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på Agerbodesign@gmail.com.

4.9 Retten til at klage

 • 9.1Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.
 1. Sletning af persondata

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

 1. Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 1. Kontaktoplysninger

7.1 Agerbodesign er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

AgerboDesign
CVR nummer: 36649712
ved/ Line Agerbo Madsen
Liljevej 11.
9310 Vodskov
Danmark

E-mail:  Agerbodesign@gmail.com

Cookies:

Ved at benytte Agerbodesign.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom
side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse
cookies.

Cookies slettes efter en uge.

Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger ved hjælp af cookies, skal du slette dem og enten ”deaktivere cookies” eller undlade at benytte vores website fremadrettet. Du kan finde oplysninger om, og vejledning til, hvordan du håndterer og sletter cookies, under ”Hjælp” i din browser. Her kan du også vælge at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed.